|

Sărbătorile de Rusalii şi de 1 Iunie la Sebeş: Plimbări gratuite cu barca, spectacole şi parc de distracţii

Parc SebesTinerii din oraşul Sebeş au la dispoziţie, în acest weekend, opţiuni variate de petrecere a timpului liber în oraş. Primăria anunţă că se pot plimba cu barca, gratuit, pe lacul din centru, sunt organizate spectacole şi parc de distracţii.

”Duminică 31 mai 2015 și luni, 1 iunie 2015, toți tinerii se pot plimba gratuit cu barca, între orele 10:00 și 19:00 pe lacul din oraș.

Citeşte şi Plimbări, gratis, pe lacul din centrul oraşului Sebeş. 10 bărci disponibile pentru localnici şi turişti

Luni, începând cu ora 10:00, Fanfara Județului Alba și Fanfara Copiilor din Petrești vor susține programe artistice, alături de Trupa cu ”Moț în frunte” din Deva și le vor oferi copiilor 2000 de baloane multicolore și înghețată.

Vor fi prezenți și soliști de muzică populară alături de formații artistice care vor evolua pe scena amplasată în Parcul Primăriei din Sebeș”, transmite primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139140avatar Publicat de pe 29 Mai 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei