|

SÂMBĂTĂ: Campanie de colectare a deşeurilor electronice și electrocasnice, la Sebeş. Unde sunt punctele de colectare

DEEE2Sâmbătă, 16 septembrie, la Sebeș se desfăşoară o campanie de colectare a deşeurilor electronice și electrocasnice.

Primăria Sebeş anunţă că punctele de colectare sunt Piața Dacia din oraş (parcare Cimitir evanghelic), la mașinile de colectare şi la Petrești, intersecția centru – “la oglindă”.

Pentru informații, telverde: 0800 444 800.

Sunând la acest număr de telefon, se pot prelua de la domiciliu sau sediu deşeurile electrice şi electrocasnice voluminoase, fără vreun cost.

Sunt colectate toate aparatele electrice, electronice sau electrocasnice, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente.

Acestea intră în categoria DEEE şi trebuie reciclate. Pe scurt, se colectează cam aproape tot ce se bagă în priză sau funcţionează cu baterii.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140723avatar Publicat de pe 15 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei