|

Sala de sport a Colegiului Naţional “Lucian Blaga” Sebeş intră în reparaţii. Valoarea lucrărilor este de 74.000 lei

Luni, 8 octombrie, sala de sport din incinta Colegiului Naţional “Lucian Blaga” a intrat în proces de reparare şi modernizare. Elevii instituţiei îşi vor putea efectua ora de educaţie fizică şi sport într-un spaţiu mult mai primitor peste 28 de zile.

 Unul dintre cele mai utilizate spaţii educaţionale din cadrul Colegiului din Sebeş este sala de sport. Întrucât trecerea timpului şi-a pus amprenta şi aici, conducerea unităţii de învăţământ a luat decizia îmbunătăţirii aspectului sălii şi implicit crearea unui spaţiu adecvat desfăşurării orelor de educaţie fizică şi sport. Odată luată decizia şi sursa de finanţare găsită, Colegiul Naţional “Lucian Blaga” a publicat caietul de sarcini având ca obiect “Reparaţie sală de sport” în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, alegând ca procedură de atribuire a contractului cea a cererii de ofertă.

Conform directorului instituţiei, Nicolae Moga, au fost depuse un număr de 3 oferte, iar criteriul care a stat la baza desemnării câştigătorului a fost al celui mai mic preţ. Cea mai avantajoasă ofertă a fost depusă de SC LINCOLN PLUS SRL, din Daia Română, care a fost astfel desemnată câştigătoare. Contractul având ca obiect repararea sălii de sport a fost semnat la data de 1 octombrie, executantul lucrării urmând să încaseze suma de 74.190,42 lei pentru îndeplinirea obligaţiilor contractuale.

Reparaţiile la sala de sport presupun redimensionarea vestiarelor, schimbarea tâmplăriei şi a instalaţiei electrice, zugrăvirea întregului spaţiu, precum şi modernizarea grupurilor sanitare inclusiv prin racordarea lor la reţeaua de apă caldă. Termenul de execuţie conform contractului este de 28 zile.

Până la finalizarea lucrărilor, elevii îşi vor desfăşura ora de sport în aer liber, iar, dacă vremea va fi nefavorabilă, cursurile de educaţie fizică se vor derula în incinta sălii de festivităţi, acolo unde conducerea Colegiului Naţional “Lucian Blaga” a amenajat şi nişte spaţii provizorii cu destinaţia de vestiare.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132621avatar Publicat de pe 8 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei