|

S-a RĂSTURNAT cu maşina în afara şoselei, la Pianu. Tânăr din Sebeş, rănit în accident, dus la spital de o localnică

masina-rasturnata-300x180Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Sebeş a ajuns la spital, la Alba Iulia, după ce s-a răsturnat cu maşina pe drumul dintre Strungari şi Pianu de Sus. Acesta a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina „în decor”. A fost transportat la spital de către o localnică.

Marţi, la ora 14.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Alba, cu privire la faptul că la serviciul de urgenţă a fost adus un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Sebeş, victimă a unui accident rutier produs pe raza localităţii Pianu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că N.A.A., de 25 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Strungari – Pianu de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi în dreptul imobilului cu nr. 527 a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Conducătorul autoturismului a fost transportat de către o localnică la spitalul din Alba Iulia, prezentând leziuni la nivelul unei clavicule.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138422avatar Publicat de pe 4 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “S-a RĂSTURNAT cu maşina în afara şoselei, la Pianu. Tânăr din Sebeş, rănit în accident, dus la spital de o localnică”

  1. Care Sebes? era un nacadau din Pian

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei