|

Rodica Popescu-Bitănescu, pe scena Casei de Cultură din Sebeş, în piesa de teatru “Viaţă de cimitir”

Îndrăgita actriţă Rodica Popescu-Bitănescu va fi prezentă luni, 29 octombrie, pe scena Casei de Cultură din Sebeş, în piesa de teatru “Viaţă de cimitir”. Spectacolul, organizat de Centrul Cultural „Lucian Blaga” şi Municipiul Sebeş, are drept scop promovarea artei şi a frumosului prin facilitarea accesului cetăţenilor urbei la teatru.

Iubitorii de artă teatrală din Sebeş vor avea ocazia să îşi delecteze privirea şi sufletul cu comedia romantică  „Viaţă de cimitir” . Piesa, scrisă şi regizată  de îndrăgita artistă Rodica Popescu-Bitănescu, este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, făcând o paralelă între cele două lumi: morţi şi vii. Subiectul este captivant, cu morală şi, totodată, plin de umor, datorită dialogurilor savuroase dintre vii şi morţi.

Alături de cunoscuta artistă, vor mai urca pe scenă Alexandru Hasnaş, Radu Solcanu, Iuliana Călinescu, Ioana Mărcoiu şi Irina Cărămizaru.

Spectacolul de teatru se va juca pe scena Casei de Cultură din Sebeş, luni, 29 octombrie, cu începere de la ora 18.00 iar intrarea este liberă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133115avatar Publicat de pe 26 Oct 2012. Publicat in Arta. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei