|

Rezultate parțiale BEJ, ora 11.00: Teodor Atanasiu, în continuare pe primul loc la CJ. Are cu 722 de voturi mai mult decât Ion Dumitrel

La ora 11.00, Biroul Electoral Județean (BEJ) Alba a făcut publice noi rezultate obținute în urma centralizării datelor de la 362 din cele 431 secții de vot din județ. USL se păstrează în continuare pe prima poziție la preşedinţia Consiliului Judeţean, Teodor Atanasiu câştigând 41,29%, faţă de Ion Dumitrel, care are 40,77%. Vă prezentăm rezultatele comunicate de BEJ:

Teodor Atanasiu (USL) a obţinut, din centralizarea datelor până la ora 11.00, 57.083 de voturi, iar Ion Dumitrel – 56.361, în vreme ce Ion Marincaş (PP-DD) a câştigat 13.883 voturi (10%).

Pentru consilierii judeţeni, PDL rămâne în frunte, cu 54.785 voturi (40,24%), USL a adunat 54.189 (39,80%), iar PP-DD are 11.790 (8,66%).

Până la ora 18.00, au fost centralizate datele de la 75 de circumscripții locale, din totalul de 78.

La consiliile locale din județul Alba, PDL conduce cu 341 de consilieri (39,06%), USL – 314 (35,96%) şi PP-DD – 75 (8,59%).

PDL Alba a obținut 43 de primării, în timp ce USL are 28 de primării, iar  PNL – două primării.

Reamintim că acestea sunt doar rezultatele parțiale centralizate de BEJ, până marți la ora 11.00. La numărătoarea paralelă a partidelor, Ion Dumitrel a ieşit cu 3.000 de voturi în plus faţă de Teodor Atanasiu.

Numărătoarea continuă. Mai trebuie centralizate voturile de la trei birouri de circumscripție: Alba Iulia, Roşia Montană şi Sebeş, cunoscute cu puternice influenţe PDL, astfel că rezultatul final ar putea fi diferit. Revenim cu amănunte.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=95862avatar Publicat de pe 12 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Rezultate parțiale BEJ, ora 11.00: Teodor Atanasiu, în continuare pe primul loc la CJ. Are cu 722 de voturi mai mult decât Ion Dumitrel”

  1. D-le; **tanasiu trebuia sa va asteptati la asa rezultate , noi suntem ce-i care incontinuare vom face cartile , deasemenea asta suna si colegilor nostri de la pdl .
    Asteptam oferte din ambele gasti .

  2. Incredibil ce tupeu pe Marincas asta si cei din PPDD ! Un partid care nu exista vrea sa faca jocurile in tot judetul si mai are si tupeul sa faca invitatii publice la „licitatie” pentru voturile lor in consilii. Ei, care nu au fost decat niste maimute cu care s-a pozat (in Photoshop) Dan Diaconescu. Asta ati vrut cetateni din Alba ? Veti avea maimute viceprimari la multe primarii importante si vicepresedinte la Consiliul Judetean. Doar pentru ca va uitati ca dobitocii la OTV si credeti ca prostii ce va promite unul ca Diaconescu. Doamne, adu inapoi votul cenzitar !

  3. Am uitat ceva. Pdl-isti si Usl-isti dati-i lui Marincas si celor de teapa lui din Partidul Prostilor Dan Diaconescu o mare tzeapa si intelegeti-va intre voi. Nu lasati maimutele sa faca jocurile. Datorati asta celor care mai cred intr-o viata normala in Romania.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei