|

Regulamentul de organizare a „Zilelor Sebeșului 2017”, la aprobat în Consiliul Local. Taxele pentru comercianți

primaria SebesConsilierii locali din Sebeș vor vota în ședința de miercuri, 26 iulie, regulamentul de organizare a manifestărilor „Zilele Sebeșului”, în perioada 18 – 20 august. Potrivit proiectului, taxa de ocupare a domeniului public și/sau privat va fi între 15 lei/mp/zi și 25 lei/mp/zi.

Potrivit Regulamentului, municipiul Sebeș organizează manifestările dedicate „Zilelor Sebeșului”, în perioada 18 – 20 august, în Parcul Arini.

Locațiile pentru comercializare și zonare, dar și comisia de selecție a participanților (agenți economici) vor fi stabilite prin Dispoziție de Primar. Comisia va selecta agenții economici participanți, pe baza regulamentului. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza municipiului Sebeș. Comisia de selecție va selecta agenții economici înscriși până în data de 17 august 2017, ora 12.00, și va înainta comisiei de stabilire și repartizare efectivă a perimetrelor un tabel cu agenții economici admiși.

Taxarea participanților la manifestări se va face conform HCL 178/2015 privind modificarea HCL 131/2012  privind aprobarea Regulamentului privind organizarea  și desfășurarea activităților de comerț stradal în zone publice din municipiul Sebeș.

Taxa de ocupare domeniul public și/sau privat al municipiului Sebeș:

  • pentru comercializare produse de alimentație publică (cu excepția Kurtoskalacs) este de 20 lei/mp/zi
  • pentru comercializare băuturi este de 15 lei/mp/zi
  • pentru comercializare Kurtoskalacs este de 25 lei/mp/zi

Taxarea se va face anticipat pentru toate cele 3 zile, până cel târziu în momentul predării amplasamentului. În data de 17 august, ora 16.00, comisia de stabilire și repartizare efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat va proceda la punerea în posesie a loturilor pentru fiecare participant.

În perimetrul de desfășurare a manifestărilor se interzice comercializare și consumul de semințe, vată de zahăr, porumb și a oricăror alte produse decât cele specificate în formularul de participare. Agenților economici le este interzisă utilizarea de fonduri muzicale astfel încât să fie evitată poluarea fonică. Fondul muzical, pe perioada desfășurării manifestărilor va fi asigurat numai de către organizatori.

De asemenea, în locația stabilită pentru desfășurarea manifestărilor se interzice comercializarea obiectelor de artă și artizanat, obiectelor de talcioc: jucării, baloane, brățări luminoase, gablonțuri și a oricăror alte produse ce nu fac obiectul manifestărilor în derulare. Sunt interzise și jocurile de norog gen „roata norocului”, „alba neagra” etc.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140634avatar Publicat de pe 26 Iul 2017. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei