|

Reabilitarea termică a Liceului Sportiv Sebeş amânată până la soluţionarea contestaţiei privitoare la desemnarea câştigătorului

Liceul Sportiv Sebeş va fi supus unui amplu proiect de reabilitare termică. Deşi procedura de cerere de ofertă a fost finalizată şi câştigătorul desemnat, încheierea contractului a fost amânată până la data soluţionării contestaţiei depuse de un alt ofertant.

Liceul Sportiv Sebeş, instituţie cunoscută de cei mai mulţi dintre cetăţenii municipiului ca fosta Şcoală Generală nr. 3, a organizat în cursul lunii septembrie procedura cererii de ofertă în vederea contractării serviciilor privind reabilitarea termică a întregii clădiri. Dintre cele trei oferte depuse, a fost desemnată câştigătoare cea a SC CONSTRUCŢII-MONTAJ SA cu sediul în Crişeni, jud. Sălaj. Criteriul care a stat la baza selectării executantului lucrării a fost cel al celui mai mic preţ.

Valoarea estimată a proiectului a fost de 502.490 lei. În urma desfăşurării procedurii cererii de ofertă, cel mai mic preţ oferit a fost de 353.356,39 lei aceasta urmând să fie şi valoarea contractului. La 11 zile de la desemnarea câştigătorului sălăjan, respectiv pe data de 25 septembrie, unul dintre ceilalţi ofertanţi participanţi la procedură a depus contestaţie.

Actul în cauză a fost depus, în cadrul procedurii de atribuire, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, înainte de încheierea contractului între Liceul Sportiv Sebeş şi SC CONSTRUCŢII-MONTAJ SA. Într-o astfel de situaţie legea aplicabilă în domeniu prevede amânarea semnării contractului până la data emiterii deciziei Consiliului.

Proiectul “Reabilitare termică corpuri A, B, C, D şi E” presupune practic realizarea instalaţiei termice şi montarea de calorifere în toate sălile de curs din incinta instituţiei de învăţământ, precum şi dotarea acesteia cu o centrală termică. Trebuie menţionat faptul că, în prezent, unitatea şcolară este încălzită cu sobe de teracotă racordate la reţeaua de gaz.

O dată soluţionată contestaţia, Liceul Sportiv Sebeş va putea semna contractul pentru reabilitarea termică şi se vor putea demara lucrările de execuţie. Conform caietului de sarcini, termenul în care ar trebui finalizate lucrările este de 3 luni, calculat de la data încheierii acordului contractual.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132703avatar Publicat de pe 8 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei