|

(FOTO-VIDEO) UPDATE: Razie de amploare în Alba Iulia, Sebeş şi Cugir. Amenzi de peste 100.000 de lei şi 20 de permise de conducere reţinute

Inspectoratul de Poliţie Alba, în colaborare cu Jandarmeria au iniţiat sâmbătă seara acţiuni de verificare de amploare în municipiul Alba Iulia, Sebeş şi Cugir.

Au fost urmărite respectarea legislaţiei privind ordinea şi liniştea publică, circulaţia rutieră, prevenirea şi combaterea faptelor comise prin violenţă şi cele la regimul economic.

Echipajele de poliţie au fost poziţionate pe principalele artere din oraşele amintite, pentru a verifica actele şoferilor şi ale maşinilor. De asemenea, au fost efectuate testări cu alcooltest.

În Alba Iulia, poliţiştii de la Serviciul Rutier au fost văzuţi pe Bd. 1 Decembrie, în dreptul sediului UPC, pe Bd. Republicii – zona Ampoi şi la ieşire din oraş spre Sebeş.

Au fost razii şi în cluburile şi localurile din cele trei oraşe, fiind desfăşurate controale de ordin economic.

UPDATE: Vă prezentăm precizările IPJ Alba: “În perioada 06-08.07.2012, pe raza întregului județ Alba, polițiștii din cadrul polițiilor municipale, orășenești și secțiilor de poliție, au desfășurat două acțiuni cu efective mărite, una în mediul urban și una în mediul rural.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, sprijinit de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, a continuat activităţile pe linia prevenirii, descurajării şi combaterii fenomenului infracţional şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică, organizând şi desfăşurând două acţiuni cu efective mărite, în Municipiul Alba Iulia, Municipiul Sebeș și Orașul Cugir din judeţulul Alba, precum și în toate satele și comunele de pe raza județului Alba, pe parcursul a trei zile, în intervale orare diferite, atât în cursul zilei cât și în cursul nopții.

Prima acțiune s-a desfășurat în mediul rural, în perioada 6-07.07.2012, pe raza întregului județ Alba, având ca scop menținerea unui climat de siguranță civică în mediul rural, la care au participat 134 de cadre ale poliţiilor municipale, orășenești și ale secțiilor de poliție, iar a doua acțiune s-a desfășurat în noaptea de 7 spre 8 iulie 2012, în mediul urban, pe raza de competență a polițiilor municipiului Alba Iulia, municipiului Sebeș și a orașului Cugir, unde, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni în sistem integrat, în scopul asigurării unui climat de siguranţă civică, prevenirii fenomenului infracţional, combaterea evaziunii fiscale şi creşterii siguranţei cetăţenilor, la care au participat 105 agenți și ofițeri de poliție din cadrul serviciilor operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Poliției Municipiului Alba Iulia, Poliției Municipiului Sebeș și Poliției Orașului Cugir şi 34 de jandarmi.

Cu ocazia desfășurării celor două acțiuni, au fost controlate 41 de societăți comerciale și 20 de obiective asigurate cu pază, polițiștii constatând 41 de infracțiuni, din care 1 de natură judiciară, 3 economico-financiare și 6 infracțiuni rutiere, restul infracțiunilor fiind constatate pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare.

Pentru diverse încălcări ale normelor legale, polițiștii au aplicat 476 de sancțiuni contravenționale, din care menționăm: 98 de sancțiuni la Legea nr. 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 32 de sancțiuni la Legea nr. 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 2 sancțiuni  la Legea nr. 333 din 2003, privind paza bunurilor, 328 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 16 sancțiuni pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare.

În cursul celor două acțiuni, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 102.760 lei, fiind confiscate totodată și bunuri în valoare de 79.980 lei.”

FOTO: Cătălin CRĂCIUNURL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=100563avatar Publicat de pe 8 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei