|

Prostituția, furturile și scandalurile din acest week-end au „dat de furcă” jandarmilor din Alba: 10 persoane amendate cu 4.400 lei

Acest sfârșit de săptămână s-a dovedit a fi unul plin de intervenții pentru Jandarmeria din Alba. În intervalul 23 – 25 iunie 2012, jandarmii au sancţionat 10 persoane și au aplicat amenzi în valoare de 4.400 lei. Prostituție, furt de fier vechi și scandaluri, au fost doar câteva dintre problemele care au „dat de furcă” forțelor de ordine. Iată cu ce s-au ocupat jandarmii din Alba în aceste zile:

Jandarmii au amendat două prostituate, sâmbătă, 23 iunie, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Cele două femei încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale, pentru a obţine foloase materiale. Acestea au fost identificate ca fiind T. Gyongy, de 27 de ani, din Arad şi V. Elena Luminiţa, de 39 de ani, din Alba Iulia şi au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 500 de lei.

Două persoane au fost sancţionate sâmbătă, 23 iunie, la ora 21.15, cu câte o amendă în valoare de 500 de lei pentru că au intrat ilegal în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia. Contravenienţii, V. Maria, de 20 de ani, din Alba Iulia şi B. Daniel, de 24 de ani, din Sebeş intenţionaseră să sustragă material feros pentru a-l valorifica ulterior în interes personal.

Trei persoane din Alba Iulia au fost sancţionate de jandarmi duminică, 24 iunie, pentru disturbarea liniștii publice. Astfel, la ora 15.30, Ş.T., de 47 de ani a fost sancţionat cu avertisment scris deoarece, aflat în stare de ebrietate, a deranjat liniştea locuitorilor de pe strada Ulmului din municipiul Alba Iulia. La ora 18.20, domnul C.Gheorghe, de 36 de ani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei deoarece, a înjurat o femeie şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, pe strada Muzicanților. La ora 20.25 V. Marcu, de 23 de ani, a fost sancţionat cu avertisment scris și amendă în valoare de 200 de lei deoarece, în timp ce se afla în parcul pentru copii din spatele blocului nr. 12 de pe strada Vasile Goldiş, a deranjat liniştea publică prin strigăte şi larmă şi înjurat o persoană de sex opus.

O altă sancțiune a fost aplicată de jandarmi pentru deranjarea liniștii publice, sâmbătă 23 iunie, la ora 11.20. V.V. Tudor, de 32 de ani, domiciliat în Petreşti, judeţul Alba, a primit o amendă în valoare de 100 de lei pentru că a înjurat, jignit şi ameninţat cu acte de violenţă un alt cetăţean, determinând prin aceasta indignarea trecătorilor. De asemenea, P.M. Vasile, de 34 de ani, din Lancrăm a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 600 de lei deoarece, luni, 25 iunie, la ora 00.10 a tulburat liniştea publică pe o stradă din localitatea de domiciliu.

Un cetăţean din Sebeş a fost sancţionat de trei ori de jandarmi, în decurs de numai 4 ore, sâmbătă. Valoarea totală a amenzilor aplicate acestuia a fost de 1300 de lei. La ora 18.30, în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea unui conflict familial. La faţa locului a fost identificat H. Nicolae, de 43 de ani, care, aflat în avansată stare de ebrietate, şi-a înjurat, ameninţat cu acte de violenţă şi îmbrâncit soţia. Extrem de agresiv în limbaj şi comportament, bărbatul a refuzat iniţial chiar să coopereze cu forţele de ordine. Pentru faptele săvârşite a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei.

La ora 19.00 acelaşi cetăţean, pe motiv că este agresat, a apelat numărul unic 112 şi a solicitat imperativ ajutorul forţelor de ordine, proferând totodată injurii şi expresii jignitoare la adresa operatoarei care, conform procedurii, i-a pus întrebări suplimentare referitoare la solicitarea sa. Echipajul de jandarmerie care a intervenit de urgenţă a constatat că bărbatul apelase abuziv numărul 112 şi l-a sancţionat cu amendă în valoare de 300 de lei.

La ora 21.45, bărbatul a fost sancţionat din nou deoarece provocase un scandal în faţa unui imobil din cartierul M. Kogălniceanu. Incidentul fusese semnalat prin apel la 112, iar intervenţia jandarmilor a prevenit apariţia unor fapte de natură penală. De data aceasta domnul H.Nicolae a fost invitat la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş unde i-au fost explicate, pe îndelete, consecinţele faptelor sale. “ Vizita” pe care a făcut-o la sediul jandarmeriei, recomandările primite precum şi o nouă amendă în valoare de 500 de lei l-au determinat pe bărbat să renunţe la conduita antisocială.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=97926avatar Publicat de pe 25 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei