|

Prins de poliţişti în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o clădire din Sebeş. Tânăr de 28 de ani, reţinut pentru tentativă de furt

arestatUn tânăr în vârstă de 28 de ani a fost prins în flagrant, luni după-amiaza, în timp ce încerca să sară pe geamul de la etajul unei clădiri, în care intrase cu intenţia de a sustrage bunuri. A fost reţinut şi este cercetat pentru tentativă de furt.

Luni, la ora 18.30, poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au intervenit în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale şi l-au prins în flagrant pe un bărbat de 28 de ani, în timp ce încerca să sară printr-un geam deschis, situat la nivelul superior al clădirii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că Nicolae P., din Orăştie, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie în sediul societăţii situată pe strada Schweighoffer din Sebeş, pentru a sustrage bunuri.

La intervenţia poliţiei, bărbatul a abandonat activitatea infracțională şi a încercat să părăsească clădirea, însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138314avatar Publicat de pe 29 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei