|

Primăria Sebeş vrea să închirieze teren destinat construirii unui adăpost cu 50 de locuri pentru maidanezi

Primăria Sebeş ar putea primi în folosinţă gratuită un teren pe care să fie construit un adăpost pentru câini, în paralel urmând să fie contractate şi serviciile veterinare specifice. Consilierul local Radu Cristian anunţă că un medic veterinar din oraş este dispus să pună terenlul la dispoziţia administraţiei locale, gratuit.

Administraţia locală le-a cerut recent consilierilor locali să aprobe închirierea unui teren pentru construcţia unui adăpost cu o capacitate de 50 de locuri. Potrivit consilierului liberal Radu Cristian, există un medic veterinar din oraş care este dispus să pună gratuit la dispoziţia primăriei acest teren. Mai mult, medicul a întocmit deja şi un proiect pentru „prevenirea şi reducerea riscurilor cauzate de populaţia canină din Munincipiul Sebeş, prin activităţi legale şi măsuri eficiente”, prezentat în plenul Consiliului Local Sebeş.

Este un document întocmit de un specialist şi care arată că anual numărul persoanelor care au fost muşcate de câinii fără stăpân din Sebeş este de ordinul sutelor, astfel că se impune înfiinţarea unui asemenea adăpost, unde câinii prinşi pe străzi să fie duşi, ţinuţi 14 zile, iar apoi daţi spre adopţie sau eutanasiaţi.

Într-o viitoare şedinţă de consiliu, aleşii locali vor trebui să decidă dacă sunt de acord cu propunerea, precum şi cu tarifele practicate de medicul veterinar.

“Indiferent cine va fi medicul care va efectua tratamentele cânilor şi va gestiona adăpostul, problema câinilor comunitari din Sebeş trebuie rezolvată rapid. Pentru că trăim într-un oraş încărcat de cultură şi civilizaţie, în care aleşii locali îi respectă pe cei care i-au ales”, a declarat Radu Cristian.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137046avatar Publicat de pe 29 Sep 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei