|

Primăria Sebeş va amenaja o parcare cu 50 de locuri, în cadrul reabilitării cartierului Lucian Blaga

Primăria Municipiului Sebeş va amenaja 50 de noi locuri de parcare în cartierul Lucian Blaga. Spaţiul ales pentru construirea parcării este cel care era ocupat înainte de 15 garaje construite încă de la jumătatea decadei anilor 1990 şi care nu au putut fi înscrise în cartea funciară, proprietarii lor fiind obligaţi să plătească anual chirie pentru suprafaţa din domeniul public pe care garajul o ocupa.

În zona construcţiilor demolate mai există şapte garaje ce nu au putut fi demolate, deoarece nu figurau ca aparţinând domeniului public.

A fost dărâmată şi fosta remiză de pompieri, situată pe aleea care se intersectează cu strada Vânători, cu scopul de a lărgi calea de accces în cartier, care înainte se făcea pe un drum destul de îngust. Această alee este în curs de amenajare.

În contractele de închiriere ale domeniului public a fost stipulată o clauză conform căreia, în baza unei notificări din partea autorităţii publice locale, proprietarii erau obligaţi să dărâme garajele. Acest lucru s-a petrecut la sfârşitul anului trecut, odată cu finalizarea proiectării pentru reabilitarea cartierului Lucian Blaga.

Chiriaşii au dărâmat treptat construcţiile, în special în decursul lunii septembrie anul curent, atunci când constructorul dorea să înceapă construirea spaţiului destinat viitoarei parcări.

În acest moment lucrările sunt în desfăşurare, urmând ca suprafaţa să fie asfaltată şi să fie marcată corespunzător. Parcările vor fi dispuse pe trei rânduri, câte 14, aproximativ, pe fiecare rând, iar accesul va fi liber pentru oricine va dori să parcheze autoturismul.

Florin BESOIU

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133760avatar Publicat de pe 15 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei