|

Primăria Sebeş rămâne fără auditor. Flaviu Cozuc a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Alba

Flaviu Cozuc, angajat al Primăriei Sebeş, a fost desemnat în funcţia de prefect al judeţului Alba. Numirea acestuia a fost decisă, miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern. Economist de profesie, noul prefect de Alba a fost auditor public intern în compartimentul cu acelaşi nume din cadrul Primăriei Sebeş.

Tânărul prefect, în vârstă de 39 de ani, beneficiază de apreciere la nivelul administraţiei locale, fiind privit ca o persoană extrem de serioasă în activitatea profesională şi un coleg loial şi corect.

Cine este noul prefect al judeţului Alba

Flaviu Cozuc a absolvit cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, iar, începând cu anul 1997, a profesat pe o perioadă de 12 ani ca economist în mediul privat.

La capitolul experienţă şi relizări profesionale, CV-ul noul prefect se prezintă astfel: în perioada 1997 – 2001 a fost economist la SC „Transsat” SRL Alba Iulia, iar din anul 2001 şi până în 2009, a fost salariat al SC „Sedirom” SRL din Vinerea, societate unde până în 2007 a deţinut funcţia de economist, iar în ultimii doi de activitate în cadrul firmei a fost director administrativ.

În 2009, Flaviu Cozuc a părăsit mediul economic privat, alegând ca următorul pas în carieră să îl facă în domeniul public. Astfel că, începând cu luna iunie a aceluiaşi an şi până în prezent, noul prefect de Alba a îndeplinit funcţia de auditor în Compartimentul de Audit Public Intern din cadrul Primăriei Municipiului Sebeş.

Cât priveşte omul Flaviu Cozuc, acesta s-a născut la data de 28 ianuarie 1973, la Sighetu-Marmaţiei, judeţul Maramureş, este căsătorit şi are două fiice. Conform declaraţiei de avere, deţine un apartament în Alba Iulia în suprafaţă de 47 mp, pe care l-a achiziţionat împreună cu soţia şi conduce un autoturism marca Citroen, cu anul de fabricaţie 2002. La capitolul venituri, noul prefect a încasat suma de 21.246 lei, reprezentând salariile aferente anului trecut, primite de la Primăria Municipiului Sebeş, la care se adaugă cele încasate de soţie, angajată a “Holzindustrie Schweighofer” Sebeş. Cât priveşte datoriile, conform declaraţiei de avere, acestea înregistrează un credit bancar în valoare de 21.500 euro, cu scadenţă în anul 2031.

Vezi motivul pentru care a ajuns prefect Flaviu Cozuc pe Alba24.ro

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133330avatar Publicat de pe 24 Oct 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei