|

Precizări de la Primăria Sebeş pentru comercianţii care vor să vândă produse la Zilele Sebeşului, în perioada 17-20 august

Primaria Municipiului Sebes, primarieConsiliul Local la Municipiului Sebeș a aprobat Prin Hotărârea nr. 181/26.07.2017, Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului”, eveniment care se va derula în perioada 17-20 august 2017, în Parcul Arini.

Vezi şi Regulamentul de organizare a „Zilelor Sebeșului 2017”, aprobat în Consiliul Local. Taxele pentru comercianți

Toți agenții economici care doresc să participe sunt invitați să obțină formularul de înscriere și să-și depună cererile la biroul de Relații Publice al primăriei, situat în centrul municipiului, până la data de 16.08.2017, ora 10.00, transmite primăria.

Repartizarea efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat se va realiza în data de 17.08.2017, ora 16.00, de către comisia de selecție. Taxarea participanților la manifestări se va face conform H.C.L. nr. 178/2015: pentru comercializarea produselor de alimentație publică (cu excepția Kürtőskalács), taxa este de 20 lei/mp/zi, pentru comercializarea de băuturi taxa este de 15 lei/mp/zi, iar pentru comercializarea de Kürtőskalács taxa este de 25 lei/mp/zi.

Manifestările sunt deschise participării oricărui agent economic care are ca obiect de activitate producţie/comercializare şi/sau servicii în domeniul alimentaţiei publice/gastronomie. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza Municipiului Sebeș, cu precizarea că organizatorii nu acordă exclusivități pentru anumite tipuri de produse.

Agenții economici participanți  îşi asuma întreaga responsabilitate cu privire la siguranţa alimentelor şi sănătatea populaţiei raportat la produsele prezentate, prepararea și manipularea produselor alimentare de origine animală și nonanimală.

Pe întreaga durată de desfăşurare a manifestărilor, curăţenia la locul de comercializare va fi asigurată de către  agenții economici participanți, respectând prevederile legale în domeniul protecției mediului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140651avatar Publicat de pe 9 Aug 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei