|

PP-DD îşi face strategia pentru alegerile parlamentare. Vezi care sunt posibilii candidaţi pe colegiile care includ şi Sebeşul

După ce, mai bine de o săptămână, atenţia tuturor a fost îndreptată spre mişcările şi strategiile ARD şi USL pentru alegerile parlamentare, iată că a venit şi rândul celor din partidul lui Dan Diaconescu să iasă la rampă. În conferinţa de presă susţinută de PP-DD Alba, liderii judeţeni ai partidului au făcut cunoscute numele posibililor candidaţi la alegerile din 9 decembrie.

Aflat, până acum, în silenzio stampa, Partidul Poporului Dan Diaconescu a dezvăluit cine sunt candidaţii cu care vor să “bulverseze” alegerile pentru Parlamentul României. Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comșa, alături de viceprimarul Dorin Șerdean, consilierul local Dorin Pocol, consilierul județean Ion Marincaș și secretarul de partid, Horațiu Bibolar au vorbit în conferință de presă despre planurile lor pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Conform Alba24.ro, Cornel Comșa a precizat că partidul a propus 10 candidați pentru cele şapte colegii parlamentare și, din acestea, se așteaptă să câștige un post de senator și două de deputați. Deşi singura certitudine sub aspectul candidaturii este cea privitoare la Dan Şerdean, care va intra în cursă pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 1 Alba Iulia, liderii PP-DD Alba au făcut cunoscute şi numele posibililor candidaţi pentru celelalte colegii.

Astfel, pentru colegiile care includ şi Sebeşul, au fost nominalizaţi Cornel Comşa şi Ioan Marincaş pentru Senat şi consilierul local Radu Roncea pentru Colegiul 2, respectiv zona Sebeş-Blaj, pentru Camera Deputaţilor.

Liderul PP-DD Alba a precizat că decizia definitivă, cu privire la candidaţii cu care vor intra în cursa electoral, va fi luată până cel târziu vineri.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132960avatar Publicat de pe 16 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei