|

Poliţiştii din Sebeş l-au REŢINUT pe un tânăr din Petreşti, pentru furt. Prejudiciul a fost recuperat în mare parte

furtUn tânăr de 26 de ani din Petreşti a fost reţinut de poliţiştii din Sebeş, pentru comiterea a două furturi din locuinţele a doi cetăţeni din Sebeş, respectiv Petreşti. Prejudiciul de 9.500 de lei a fost recuperat în mare parte.

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 26 de ani, din Petreşti, care este bănuit de comiterea a două furturi din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în mare parte.

Astfel, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 19 februarie 2014, F.M., de 26 de ani, a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Petreşti de unde a sustras 5.500 lei. În noaptea de 15/16 ianuarie 2015, a pătruns într-o anexă a locuinţei unui cetăţean din Sebeş de unde a sustras două motofierăstraie în valoare de 4.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a reuşit recuperarea, în mare parte, a prejudiciului.

Faţă de F.M. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei miercuri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de arestare preventivă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138807avatar Publicat de pe 21 Ian 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei