|

Poliţiştii din Sebeş au prezentat bilanţul pe 6 luni. Oamenii legii vor asigura dirijarea traficului rutier şi intensificarea controalelor economice

La Poliţia din Sebeş s-a desfăşurat, marţi, şedinţa de evaluare a activităţii instituţiei pe semestrul I al acestui an, în prezenţa şefului IPJ Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea. Pe viitor, poliţiştii din Sebeş vor continua să asigure dirijarea traficului rutier, deosebit de aglomerat, în zona oraşului şi vor intensifica acţiunile de control economico-financiar.

La şedinţa de evaluare au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, şefii secţiilor de poliţie rurală Sebeş şi Şpring şi şefii celor 10 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de conducerea acestei poliţii municipale.

Chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a evidenţiat rezultatele bune obţinute în domeniul combaterii delictelor silvice unde, acţionându-se în cadrul Planului de acţiune „Scutul Pădurii”, a fost dispusă măsura confiscării cantităţii de 338 metri cubi de material lemnos (cu 210 mc mai mulţi decât în semestrul I 2012).

Pe linie de poliţie rutieră, deşi a crescut fermitatea în luarea măsurilor de sancţionare a persoanelor care nu înţeleg să respecte regulile de circulaţie şi prin acest comportament pun în primejdie viaţa celorlalţi participanţi la trafic, şeful inspectoratului a solicitat poliţiştilor să asigure dirijarea în vederea fluidizării traficului rutier din municipiul Sebeş.

Printre aspectele puse în discuţie a fost şi necesitatea intensificării activităţilor specifice pentru prevenirea şi combaterea infractiunilor de natură economico-financiare şi în special de evaziune fiscală, precum şi a criminalităţii stradale. De asemenea, s-a insistat pe realizarea măsurilor stabilite pentru reducerea victimizării, în special în rândul minorilor pe perioada vacanţei de vară.

La finalul intervenţiei, şeful inspectoratului a reamintit celor prezenţi faptul că asigurarea climatului de normalitate civică pentru cetăţeni şi pentru buna funcţionare a instituţiilor fundamentale ale statului a reprezentat permanent o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi le-a solicitat să manifeste preocupare şi interes în acest sens.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135590avatar Publicat de pe 16 Iul 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei