|

Poliția l-a identificat pe principalul suspect al unui furt de țigări și bani dintr-un magazin. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii din Sebeș l-au identificat și reținut pe principalul suspect al unui furt de țigări și bani dintr-un magazin din Sebeș. Valentin P. a fost găsit joi, 3 ianuarie 2013, după ce furtul fusese sesizat pe data de 27 decembrie 2012. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 3 ianuarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 27.12.2012.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, în noaptea de 26/27.12.2012, Valentin P., din municipiul Sebeş, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, de unde a sustras 200 de pachete cu ţigări şi 3.400 de lei.

Faţă de suspect, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 04.01.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134232avatar Publicat de pe 4 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei