|

Peste două tone de fier vechi, transportat ilegal, confiscat de poliţiştii din Sebeş. Șoferul, amendat cu 500 lei

fier vechiAcest sfârșit de săptămână nu a fost unul lipsit de evenimente pentru polițiștii din Alba. Printre altele, aceștia l-au surprins, sâmbătă, pe un bărbat din Vrancea care transporta peste două tone de materiale metalice, fără a putea prezenta documente de proveniență pentru acestea. Șoferul a fost amendat cu 500 lei iar întreaga marfă a fost confiscată.

La data de 26 aprilie 2014, ora 17.05, poliţişti din Biroului Rutier Sebeş, au oprit pentru control, pe strada Valea Frumoasei din Sebeş, o autoutilitară condusă de N.D.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea.

FOTO: Arhivă

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul conducător auto nu poseda documente legale de provenienţă şi transport pentru cele 2.055 kg deşeuri de fier şi 5 truse de chei, pe care le transporta cu autoutilitara.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 iar întreaga cantitate de mărfuri, transportată în mod ilegal, a fost confiscată.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138308avatar Publicat de pe 28 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei