|

Peste 100 de persoane au participat la drumeţia organizată de TNL Sebeş, la Râpa Roşie. Militează pentru un drum de acces spre monumentul natural

Peste o sută de persoane s-au alăturat duminică, 21 aprilie, călatoriei pe biciclete organizate de TNL Sebeş la Râpa Roşie. Evenimentul a avut ca scop transmiterea unui mesaj către autorităţile locale din Sebeş în legătură cu lipsa unui drum de acces spre acest monument al naturii care, odată valorificat, ar putea reprezenta un adevărat magnet pentru turişti.

Drumeţia a început la ora 14.00, participantii deplasându-se pe biciclete spre Râpa Roşie. Traseul organizat de TNL Sebeş pentru această acţiune reprezintă o propunere pentru viitorul drum de acces spre monumentul unic în România.

Copii, tineri, oameni în vârstă au luat parte la această drumeţie, demonstrând importanţa pe care un astfel de proiect o are pentru Sebeş.

În urma acţiunii organizate, TNL va prezenta Primăriei Sebeş şi Consiliului Local o informare cerând demararea proiectului pentru modernizarea şi realizarea unui drum de acces care să lege Sebeşul de Râpa Roşie.

„Considerăm că proiectul Râpa Roşie este major pentru cetăţenii Sebeşului, dar şi pentru un posibil circuit turistic datorită importanţei pe care Rapa Rosie o are ca şi monument unic în Europa. De aceea suntem de părere atât noi, tinerii liberali din Sebeş, cât şi mulţi dintre cetăţeni că acest proiect merită să fie discutat şi realizat de către Primăria Municipiului Sebeş”, a explicat Radu Cristian, consilier local PNL.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134967avatar Publicat de pe 22 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei