|

Paznic pe şantierul autostrăzii, în zona Cunţa – Sebeş, cercetat pentru furt de motorină dintr-un buldozer

Un bărbat de 51 de ani din comuna Cut este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras 25 de litri de motorină de la un utilaj de pe şantierul autostrăzii din zona Cunţa.

Miercuri, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Șpring au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat faţă de L.V. (51 de ani), din comuna Cut, angajat al unei societăţi comerciale care efectuează servicii de asigurare a pazei la utilajele ce lucrează la construirea autostrăzii, punctul de lucru Cunţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că marţi seara, suspectul a sustras din rezervorul unui buldozer, cantitatea de 25 de litri de motorină, cu intenţia de a o vinde unui cetăţean din comuna Cîlnic.

Suspectul a încărcat motorina sustrasă în două canistre pe care le-a lăsat în apropierea unui buldozer, loc în care au fost găsite de către patrula din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring.

foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137033avatar Publicat de pe 26 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei