|

Patru tineri din Sebeş, cercetaţi pentru furt de bunuri dintr-o locuinţă din Lancrăm. Unul dintre ei a fost reţinut de poliţişti

Doi tineri şi doi minori din Sebeş sunt cercetaţi de poliţişti, fiind suspecţia principal în cazul unui furt dintr-o casă aflată în construcţie, din Lancrăm. Prejudiciul este estimat la 5.000 de lei şi a fost recuperate în totalitate. Unul dintre suspecţi, un bărbat de 34 de ani, a fost reţinut de oamenii legii şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat, joi, 10 ianuarie, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, comis în noaptea de 21/22 noiembrie 2012.

Vasile P.M. (34 de ani), cunoscut cu antecedente penale, împreună cu S.C.M. (18 ani) şi doi minori de 17 ani, toţi din municipiul Sebeş, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Lancrăm, de unde au sustras mai multe scule, bunuri în valorare totală de 5.000 de lei.

Toate bunurile sustrase au fost depozitate de suspecţi în subsolul unei case aflată în construcţie, loc de unde au fost recuperate de poliţişti şi restituite persoanei păgubite.

Faţă de Vasile P.M. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate faţă de toţi cei patru suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134277avatar Publicat de pe 11 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Patru tineri din Sebeş, cercetaţi pentru furt de bunuri dintr-o locuinţă din Lancrăm. Unul dintre ei a fost reţinut de poliţişti”

  1. bravo politistilor care i-au prins….merita…mai ales ca au recuperat si prejudiciul BRAVO

  2. bravo hotilor!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei