|

Patru parohii din Sebeș vor împărți 273.000 de lei de la bugetul local. Banii pentru Monumentul „Carl Filtsch” au fost redistribuiți

Patru unități de cult din municipiul Sebeș vor beneficia de sprijin financiar de la bugetul local în sumă de 273.000 lei. Consilierii locali au decis revocarea hotărârii prin care acești bani au fost repartizați inițial Parohiei Evanghelice Sebeș în scopul construirii unui monument comemorativ Carl Filtsch și direcționarea banilor spre mai multe parohii din municipiu.

Consilierii municipiului Sebeș au răspuns solicitărilor celor patru unități de cult, care au arătat prin numeroase adrese că au nevoie de suport financiar, astfel că, în ultima ședință ordinară, au decis că acestea vor împărți suma totală de 273.000 lei.

Prin proiectul de hotărâre aprobat s-a dispus revocarea articolului 5 din HCL 89/2012 privind repartizarea sumei de 273.000 lei la Parohia Evanghelică Sebeș în vederea realizării monumentului funerar comemorativ Carl Filtsch și direcționarea acestei sume la următoarele unități de cult:

– Parohia Ortodoxă Sebeș VII: 20.000 lei

– Parohia Evanghelică CA Petrești: 10.000 lei

– Parohia Ortodoxă Sebeș VI: 10.000 lei

– Parohia Ortodoxă Petrești II: 10.000 lei

Instituțiile de cult menționate răspund de modul de utilizare a fondurilor alocate, cu respectarea prevederilor legale și a destinațiilor pentru care s-au alocat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133605avatar Publicat de pe 1 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Patru parohii din Sebeș vor împărți 273.000 de lei de la bugetul local. Banii pentru Monumentul „Carl Filtsch” au fost redistribuiți”

  1. Pai daca adunam cele patru sume repartizate, rezultatul este mai mic decat suma initiala. Deci, unde sunt banii?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei