|

Patru bărbaţi din Cluj şi Arad, prinşi la Petreşti, după ce au montat burlane fără acte

Patru tineri din Arad şi Cluj au fost prinşi de poliţiştii din Alba, după ce au fost reclamaţi de un client din Petreşti, că le montase în gospodărie jgheaburi şi burlane, fără documente de evidenţă contabilă. Au fost amendaţi şi marfa a fost confiscată.

Vineri, 25 mai, la ora 15.20, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către un bărbat din Petreşti cu privire la faptul că 4 cetăţeni i-au efectuat lucrări de montare de jgheaburi şi burlane la locuinţă, contra sumei 5.800 lei şi nu i-a eliberat nici un document de evidenţă contabilă.

Echipa de siguranţă publică împreună cu poliţiştii de investigare a fraudelor au identificat, în trafic, pe DN 67 C, autoturismul cu care se deplasau cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, trei din municipiul Arad şi unul din comuna Gilău, judeţul Cluj. Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe materiale folosite la confecţionarea jgheaburilor şi burlanelor, pentru care cei 4 bărbaţi nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii au luat măsura confiscării materialelor, în valoare de 6.000 de lei, precum şi a sumei de 5.800 de lei, încasată fără respectarea prevederilor legale, iar conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=93159avatar Publicat de pe 25 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei