|

Partidul Conservator pasează Colegiul Sebeş-Blaj în curtea PNL. Profesoara Elena Ignat, posibilul candidat

În contextul unei săptămâni agitate şi plină de incertitudini la nivelul USL Alba, o nouă întorsătură de situaţie se înregistrează cu privire la Colegiul de deputaţi Sebeş-Blaj. Liderii Partidului Conservator Alba pasează colegiul mult dorit în curtea PNL.

După refuzul președintelui PC Alba, Gheorghe Feneșer, de a candida pe colegiul de deputaţi care include şi Sebeşul, și cel de-al doilea membru conservator propus a refuzat să intre în cursă astfel că, desemnarea candidatului va reveni din nou PNL.

Contactat telefonic de Alba24.ro, Gheorghe Feneșer a informat că secretarul executiv al PC Alba, Dan Narița a fost cel de-al doilea membru al Partidului Conservator propus pentru a-și depune candidatura pe Colegiul Sebeș -Blaj. Acesta a refuzat însă propunerea, astfel că, potrivit lui Feneșer, desemnarea candidatului pe respectivul colegiu va reveni din nou Partidului Național Liberal, conform înțelegerii USL de la nivel central, parafată în cadrul întâlnirii de la Murighiol.

În situaţia nou configurată prin refuzul conservatorilor, profesoara Elena Ignat, candidatul susţinut de liberali pentru Colegiul Sebeş-Blaj, revine în cursa pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României.

Reamintim că, de aproximativ o săptămână, Colegiul Sebeş-Blaj constituie “mărul discordiei” din cadrul USL Alba. Deşi iniţial, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu declarase că s-ar fi decis, la nivel local, realizarea unei rocade între PNL și PSD în urma căreia zona Sebeş – Blaj ar trece la PSD, cu candidat Ovidiu Jidveian, iar cea Aiud – Ocna Mureş ar ajunge la PNL, cu candidat Elena Ignat, ulterior, Teodor Atanasiu a anunțat în conferință de presă că acest schimb nu va fi luat în considerare. Motivul ar fi  acela că înțelegerea nu a fost trimisă în scris și parafată oficial de liderii de la nivel central.

Citeşte mai multe despre cum a ajuns Colegiul Sebeş-Blaj în curtea Partidului Conservator şi disensiunile dintre PSD şi PNL.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132948avatar Publicat de pe 15 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei