|

Operatorii de transport pot închiria două spaţii pentru birouri în clădirea Autogării din Sebeş. Se organizează licitaţie publică cu strigare

autogara sebes4În perioada următoare sunt scoase la licitaţie două spaţii pentru birouri destinate operatorilor de transport, în clădirea Autogării din Sebeş. Preţul de pornire pentru închirierea acestora este de 50 lei/mp/lună. Consilierii locali din Sebeş ar trebui să stabilească în şedinţa de joi condiţiile de desfăşurare a licitaţiei.

Propunerea ce le este prezentată este de organizare a unei licitaţii publice deschise cu strigare pentru închirierea pe o perioadă de trei ani a două spaţii cu destinaţia birouri aflate la etajul I al noii clădiri a autogării din Sebeş, pe strada Gării nr. 53.

Licitaţia se organizează pentru fiecare birou în parte, care sunt în suprafaţă de 12,78 mp, respectiv 13,04 mp. Clădirea se află în administrarea Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului.

Licitaţiile ar urma să aibă loc la fostul sediu Argos, pe strada Viilor nr. 28, la preţul de pornire 50 de lei/mp/lună pentru închirierea spaţiilor.

Documentele de participare se depun în plic închis, cu opis alăturat cererii.

Ordinea în care participaţii la licitaţie vor face strigarea se trage la sorţi şi nu pot participa persoanele juridice care au debite restante la bugetul local sau SPAP. Data la care vor avea loc licitaţiile va fi stabilită în şedinţa CL de joi.

Lucrările de construire a autogării Sebeş au fost recepţionalte în martie 2013. Valoarea totală a investiţiei este de 981.604,04 lei.

foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137740avatar Publicat de pe 30 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei