|

Olimpiada judeţeană de Limba Engleză: 7 elevi cu punctaj de calificare la faza naţională. Vezi rezultatele de la proba scrisă şi baraj

Sâmbătă, 25 februarie 2012, a avut loc prima etapă a Olimpiadei judeţene de limba engleză. Au participat elevi de clasa a VII-a, a VIII-a şi de liceu. Dintre aceştia, doar elevii de liceu vor putea merge mai departe, la faza naţională. Astfel, întrucât există doar 4 locuri de calificare la olimpiada naţională pentru fiecare judeţ, duminică, 4 martie 2012, s-a organizat cea de-a doua etapă a olimpiadei judeţene pentru elevii de liceu. Etapă a constat într-o probă de baraj, pentru calificarea la faza naţională a olimpiadei de limba engleză.

Inspectorul de Limbi Moderne, Geta Bădău, a explicat metodologia de desfăşurare a olimpiadei de limba engleză. Pentru elevii de gimnaziu a existat o singură probă scrisă, cea de sâmbătă, pentru că, la acest nivel nu se organizează şi faza naţională. Din acest considerent, unele judeţe nu au organizat nici etapa judeţeană. Subiectele pentru olimpiada judeţeană a elevilor de gimnaziu au fost întocmite de un comitet de profesori din judeţul Alba.

Pentru elevii de liceu, olimpiada judeţeană de limba engleză este organizată în două etape: proba scrisă, care a avut loc sâmbătă, 25 februarie 2012 şi proba de baraj pentru calificarea la faza naţională a olimpiadei. La faza naţională se pot califica doar elevii de liceu care au obţinut un punctaj minim de 95 de puncte la proba scrisă. Subiectele pentru acest nivel au fost formulate de  Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Dintre elevii de liceu ai judeţului Alba, 7 au obţinut punctajul de calificare pentru etapa naţională, însă niciunul din clasa a X-a. Din numărul total al elevilor care au obţinut punctajul de calificare, doar 4 vor merge la faza naţională. Aceştia au dat, duminică, 4 martie 2012, o probă de baraj pentru calificarea la faza naţională. Proba a constat în audiţie şi exprimare orală, iar media finală pentru faza naţională a olimpiadei s-a calculat din notele de la aceste două probe, plus nota de la proba scrisă, de sâmbătă, 25 februarie 2012.

Vedeţi care sunt elevii care au obţinut punctajul de calificare pentru faza naţională a Olimpiadei de Limba Engleză:

Clasa a IX-a:

Casiana Eckart, Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, Prof. Anca Drăghită, 98.00 puncte

Dan Paul Giura, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Prof. Mihaela Zisu / Ioana Goţia, 97.00 puncte

Maria-Eugenia Vinţan, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Prof. Mihaela Zisu, 95,50 puncte

Clasa a XI-a:

Dan Spătăcean, Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, Prof. Dinora Munteanu, 95.50 puncte

Daniel Borteş, Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia, Prof. Anca Iuonaş, 95.00 puncte

Clasa a XII-a:

Andreea Cetean, Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, Prof. Lucia Dreghiciu, 95.00 puncte

Crina Marina, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Prof. Mihaela Zisu / Ioana Goţia, 95.00 puncte

Vezi rezultatele finale: Clasa a VII-a, Clasa a VIII-aClasa IX-aClasa a X-aClasa a XI-a, Clasa a XII- a

Cei care au trecut de barajul organizat sâmbătă şi s-au calificat pentru etapa naţională sunt: Casiana Eckart, Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, Dan Spătăcean, Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, Crina Marina, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia. Olimpiada Naţională de Limba Engleză se desfăşoară în perioada 2-6 aprilie, la Râmnicu Vâlcea.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=77341avatar Publicat de pe 6 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei