|

Oferta locurilor de muncă prin intermediul AJOFM la Alba Iulia, Cugir, Sebeş şi Cîmpeni

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a comunicat locurile de muncă din judeţul Alba, vacante în această perioadă. De la art director, asistent manager ori consilier judiric până la muncitori necalificaţi în diferite domenii, cei interesaţi pot aplica pentru posturi la Alba Iulia, Cugir, Cîmpeni şi Sebeş. Vă prezentăm oferta:

În Alba Iulia sunt 35 de posturi disponibile, dintre care 30 de muncitori necalificaţi cablaje auto, 2 posturi de sudor şi câte unul de electrician întreţinere şi reparaţii, art director şi asistent manager. Mai multe informaţii se pot obţine la A.L.O.F.M. Alba Iulia, telefon 0258.831.137.

În Cîmpeni se angajează 20 de confecţioneri îmbrăcăminte şi 5 muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (ALOFM Cîmpeni, 0725.225.884)

La Cugir, sunt disponibile 5 posturi de muncitor necalificat în agricultură, 2 de muncitor manipulare şi pregătire foraje, 4 posturi de termist tratamentist, unul de văcar, dar şi un post de manager proiect. Informaţii la Punct de lucru Cugir – 0725.225.881.

În Sebeş, sunt vacante câte un post de consilier juridic şi de electrician întreţinere, 2 locuri de lăcătuş mecanic şi 5 de muncitor gaterist. Punct de lucru Sebeş – 0725.225.885.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=74124avatar Publicat de pe 14 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei