|

O nouă porţiune de drum a fost reabilitată. Covorul asfaltic din Drumul Sibiului a fost înlocuit parţial

Înlocuirea covorului asfaltic situat pe principala arteră din municipiul Sebeş a continuat în zona străzii Drumul Sibiului pe sensul de intrare dinspre Sibiu, de la calea ferată industrială, până la intersecţia cu strada Vânători.

Frezarea fostului covor asfaltic a început la sfârşitul acestei săptămâni, în jurul orei 22.00, atunci când traficul este mai redus, pentru a evita crearea ambuteiajelor pe o şosea foarte tranzitată, cum este cea a Sebeşului. Procesul de frezare şi reasfaltare a continuat pe parcursul nopţii.

Astfel, s-a ameliorat situaţia tranzitului în zona căii ferate industriale care pune numeroase probleme şoferilor, în sensul că îi încetineşte  pe aceştia, deoarece există riscul de a-şi avaria maşinile dacă traversează cu viteză mai mare. De asemenea, şoferii scapă de numeroasele denivelări care se formează de-a lungul timpului pe partea carosabilă din cauza vitezei mici de rulare a autovehiculelor de mare tonaj, mai ales pe timpul verii.

S-a optat pentru acest sistem de asfaltare a unor porţiuni mai mici de drum şi la anumite intervale de timp pentru a preveni formarea coloanelor de autovehicule, care în anii trecuţi atingeau şi 20-25 de kilometri.

Florin BESOIU

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133708avatar Publicat de pe 12 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei