|

O nouă acţiune de capturare a câinilor comunitari, la Sebeş, după reclamaţii din partea cetăţenilor. Animalele vor fi transportate la un adăpost din Lancrăm

maidanezi1Primăria Sebeş a demarat o nouă acţiune de capturare a câinilor comunitari de pe spaţiul public. Patrupedele vor fi transportate la un adăpost autorizat, de unde cei interesaţi le pot adopta.

Acţiunea este desfăşurată prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş, “având în vedere numeroasele sesizări primite din partea cetăţenilor, care au reclamat prezenţa unor exemplare agresive în mai multe zone ale oraşului”, transmit reprezentanţii administraţiei locale.

Toţi proprietarii de animale sunt rugaţi să le supravegheze şi să se asigure că acestea nu sunt lăsate libere pe domeniul public.

Animalele capturate vor fi transportate la un adăpost autorizat, situat în Lancrăm, pe strada Uliţa Veche, lângă staţia de epurare.

Adăpostul poate fi vizitat în zilele de miercuri şi joi, între orele 13.00 – 15.00, existând posibilitatea adopţiei acestor câini.

Revendicările pot fi făcute zilnic, între orele 8.00 – 16.00, în urma unei programări efectuate telefonic la numărul 0748-788863.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140364avatar Publicat de pe 27 Feb 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei