|

O firmă din Sebeș ce se ocupă cu prelucrarea lemnului a fost amendată de polițiști cu 10.000 de lei. Vezi de ce

O societate comercială din Sebeș care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului a fost amendată de polițiști cu suma de 10.000 de lei, după ce s-a descoperit că nu a putut face dovada provenienței legale a unei cantități de considerabile de material lemnos.

Miercuri, 20 iunie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca şi inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, au efectuat un control, la o societate comercială din Sebeş, al cărei obiect de activitate este tăierea şi rindeluirea lemnului.

Cu ocazia acestui control s-a constatat faptul că societatea comercială a primit, depozitat şi prelucrat cantitatea de 255,26 mc material lemnos, cu avize de însoţire primare din care nu a rezultat provenienţa legală.

A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform art. 19 , alin 1, lit. i din Legea 171/2010 şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos, în valoare de 31.246,38 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=97269avatar Publicat de pe 21 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei