|

O femeie din Sebeș a furat produse cosmetice dintr-un supermarket. A ascuns produsele în geantă

O femeie de 37 de ani din Sebeș este cercetată pentru furt calificat după ce a furat dintr-un supermarket produse cosmetice în valoare de peste 350 de lei, pe care le-a ascuns în geantă.

Poliţiştii din Sebeş au întocmit, marți, actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faţă de D.V., o femeie în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sebeş care a sustras bunuri dintr-un supermarket din municipiul Sebeş.

O echipă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi au intervenit în urma sesizării primită de la agentul de pază al supermarketului care a prins-o pe suspectă, imediat după comiterea furtului.

Din primele cercetări a rezultat că în jurul orei 16.00, femeia a sustras din supermarket mai multe produse cosmetice, în valoare de 352 de lei, pe care le-a ascuns în geanta personală.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135799avatar Publicat de pe 7 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei