|

Numărul bolnavilor de hepatită este în scădere: 61 de cazuri de infecţie şi 21 persoane internate

Spitalul Municipal Sebeş are în evidenţă, în această săptămână, 61 de cazuri de hepatită, din care 21 de persoane sunt internate. Dintre acestea, 15 sunt copii, iar lapte sunt adulţi care au luat virusul stând în preajma persoanelor infectate.

Conducerea spitalului a suplimentat numărul medicilor care se ocupă de pacienţii bolnavi de hepatită, iar alimentaţia a fost suplimentată cu încă două mese, mai bogate în vitamine.

Potrivit directorului Spitalului “Sf. Sofia” Sebeş, în această perioadă sunt cazuri secundare, care se manifestă în special la adulţi, iar focarul iniţial din cartierul de romi s-a restrâs. Se speră că, odată cu scăderea temperaturilor, focarul cauzator de infecţie va dispărea complet.

Virusul nu se mai manifestă doar într-o zonă anume şi persoanele bolnave aparţin categoriei celor care au luat contact cu cei infectaţi iniţial.

Florin BESOIU

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133787avatar Publicat de pe 20 Noi 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei