|

Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeş, la „Testul de sinceritate” pe Alba24. Emisiunea va fi difuzată luni dimineață

Emisiunea „Testul de sinceritate”, de la Alba24 îl are ca invitat pe primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu. Pentru că vrem să vă aducem în atenţie probleme cât mai actuale din comunitatea locală, am considerat că prezenţa primarului Sârbu în platoul talk-show-ului moderat de jurnalistul Dan Lungu va clarifica multe aspecte  legate de ce se întâmplă acum la Sebeş.

Jurnalistul Dan Lungu îl provoacă pe primarul de la Sebeş, Mugurel Sârbu, la „Testul de sinceritate”, abordând subiecte legate de mediatizatele conflicte din organizaţia PDL Sebeş, relaţia pe care o are cu organizaţia judeţeană a partidului şi posibila sa candidatură la alegerile locale de anul acesta, din nou, pentru funcţia de primar.

Aţi avut posibilitatea de a adresa întrebări edilului de la Sebeş, postând comentarii la acest articol sau lăsând mesaje pe adresa de mail, [email protected] Întrebările voastre au făcut obiectul emisiunii noastre, iar Dan Lungu a încercat să obţină răspunsurile pe care le aşteptaţi.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=79860avatar Publicat de pe 9 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

11 comentarii pentru “Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeş, la „Testul de sinceritate” pe Alba24. Emisiunea va fi difuzată luni dimineață”

 1. 1.Care este motivul care va face sa cereti votul sebesnilor pentru a treia oara?Care sunt realizarile dvs. din ultimul mandat si aici nu ma refer la investitiile demarate de fostul primar Dancila.
  2.Cat de credibil credeti ca sunteti in fata electoratului daca o da candidati ca independent cand nici macar cu sprijinul majoritatii din consiliu nu ati reusit sa va impuneti proiectele?
  3. Cum explicati faptul ca in cei aproape 4 ani de mandat nu au fost accesate niciun fel de fonduri europene de catre administratia din Sebes.

 2. de ce astazi 8 martie domn primar a dat ordin ca candidatul la primaria sebes dorin nistor sa nu fie lasat sa intre la sala leul de aur unde batrinii serbau aceasta zi frumoasa si dorin nistor vroia sa le ofere o floare!!!!

 3. Cate dosare pentru finantare europeana a depus, cate din ele au fost aprobate si cate au fost respinse? Si ce valoare insumeaza cele aprobate.

 4. credeti in sansele dumneavoastra la alegeri?

 5. De ce vati decis sa canditati iar, daca ati iesit public si ati anuntat ca va retrageti din viata politica?
  Cate proiecte europene ati depus pentru Municipiul Sebes, si cate proiecte aveti pentru ferma dumneavoastra Galbenel?

 6. Grudhaus Erwinn
  avatar

  1. Tineti cu Cronospanul care ne sufoca cu gaze, sau cu sebesenii?
  2. V-a dat Cronospanul bani la Primarie de Craciun sau la campania de alegeri?
  3. Fumurile de la Cronospan umple Sebesul de ceata, ca la londra. Cand ne scapati de ele?
  4. Ati declarat public ca va retrageti din politica. De ce nu va tineti de cuvant?
  5.De ce nu amenajeaza Primaria Strandul din Parcul Arini, daca nu-l lasati pe domnul Unchiul Myky sa il aranjeze?
  6. Stadionul din Arini a ajuns de rasu curcilor. Ce aveti de gand cu el?
  7. Ati fost primar 2 mandate. Ati fost deputat si prefect. De cate mandate mai aveti nevoie pentru a eradica poluarea grozava care ne imbolnaveste si ne omoara cu zile ?
  8. Ce investitii mari aveti de realizat in Sebes, in 2012 ?
  9. Cati angajati aveti in Primarie care taie frunze la caini, ca Sebesul arata jalnic?
  10.De ce nu lasati satele Lancre=am ,Petresti si Rahau sa se administreze singure, din moment ce doar platesc impozite de oras si nu se face nimic in ele?
  11. Sebesul avea echipa de handbal in A, echipa de fotbal, de hochei pe gheata. Ce echipa are azi Sebesul ?
  12. Parcul central e groapa de gunoi. Parcul Arini arata mai bine doar la Unchiul Nyki, in rest e dezastru. Unde-i zona verde a Sebesului ? Ce s-a ales de ea?
  13. Sebesul e sufocat de circulatie. De ce nu face nimic Primaria? Asteptati doar ciotul de autostrada?

 7. Sa raspunda la cele 20 intrebari adresate in ziarul ****** , ca mai avem (sebesenii) inca 67 de intrebari < dar cum nu a raspuns nici la primele 20 , nu avem cum sa i le punem pe urmatoarele . Poate cu ajutorul d-voastra reusim…

 8. De ce stergeti si nu postati intrebarile ? Nu ii convine nulitatii de primar L.M.S. ?
  Ieri erau si astazi … „ba”

 9. ce frumos o sa minta de crede si el!!!!!

 10. Sunt 2 seturi de explicatii pe care Mugurel trebuie sa le dea:
  1.ce a facut pana acum incei 4 ani al celui de al 2-lea mandat
  2.ce intentioneaza sa faca pe perioada unui nou mandat
  Concret d-le dr.ing.ec.
  Eu unul nu cred ca Sarbu mai este credibil. In primul mandat a plecat fuga la prefectura ceea ce dovedeste ca de fapt Sebesul era doar o rampa de lansare. Cand „visul de marire” s-a spulberat in PSD atunci Sebesul a devenit din nou bun.
  Nu-mi place nici discursul. Nu l-as putea numi o limba de lemn dar nici departe nu este. Insinuari, fraze sablon suparatoare, pasatul raspunderii spre altii.

  Cat priveste pe Bogdan – chelnerul jurist care schimba conducerea ocolului pentru ca i-a suparat nevasta – nu cred ca Sarbu e cel mai potrivit sa-i aduca critici.

  Sa-si aminteasca ca si-a luat o diploma de economist (pe langa cea de inginer) si apoi a facut un doctorat ca sa-si foloseasca (lucru total lipsit de modestie) titlurile in fata celui de inginer.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei