|

Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeș, la „Testul de Sinceritate”. A răspuns la întrebările adresate de cititori și adversarii politici

Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeș a fost la „Testul de Sinceritate” de la Alba24. Sârbu a răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu, celor transmise de cititori și de foștii colegi,  actuali contracandidați din PDL la Primăria Sebeș – deputatul Clement Negruț și Dorin Nistor.

Primarul Sebeșului a dat amănunte despre conflictul cu organizația PDL și a mărturisit care este motivul pentru care nu-și dă demisia din PDL, deși a anunțat că nu mai vrea să candideze la alegerile locale sub sigla acestui partid.

La  emisiunea „Testul de Sinceritate”, Mugurel Sârbu a explicat de ce nu s-a putut înțelege cu viceprimarul Adrian Bogdan și care este motivul războiului care a făcut ca Sebeșul să bată pasul pe loc timp de aproape patru ani, de ce nu au fost făcute proiecte care să atragă bani europeni și relația pe care o are în prezent cu USL.

„Testul de Sinceritate” este un talk show realizat de jurnalistul Dan Lungu și Alba24.ro.

Emisiunea durează 45 minute. Vizionare plăcută:

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=80824avatar Publicat de pe 12 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeș, la „Testul de Sinceritate”. A răspuns la întrebările adresate de cititori și adversarii politici”

  1. este disperat saracu o sa devina un nimeni peste 4 luni!!!!!!

  2. bugetul la hanbal nu a trecut din cauza la pnl si psd,a mintit din nou!!!!!! greseala din cererea de flotant cine a gasito securistu sau consiliera de suflet,sefa de la buletine!!!!

  3. ioane, stai cam prost cu exprimarea si ortografierea! Atentie pe viitor! Pentru a intelege mai bine: „din cauza PNL-ului” nu „din cauza la pnl” si „a gasit-o” nu „a gasito”. Probabil au fost greseli voluntare. Oricum, greu de inteles.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei