|

Mugurel Sârbu nu este dorit de partidele din USL. Vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman: „Nu-l primim la noi”

Proaspăt anunţat ca independent, primarul de la Sebeş, Mugurel Sârbu nu este dorit de liberali. Chiar dacă a declarat că nu a luat în calcul încă variante de a trece la alt partid, după ce a spus oficial că va pleca din PDL, la sfârşitul mandatului, Sârbu are, se pare, căile închise spre USL, care îl vor susţine pe contracandidatul său, Alexandru Dăncilă.

Mugurel Sârbu şi-a anunţat oficial intenţia de a candida ca independent, la alegeri, pentru funcţia de primar la Sebeş, precizând că nu mai are în comun nimic cu PDL şi că va pleca din partid, la sfârşitul mandatului.  După ce reprezentanţii PSD au declarat că îl susţin pe actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă, care stă mai bine în sondaje, liberalii au precizat că nu se pune problema ca Mugurel Sârbu să primească sprijin din partea Opoziţiei la o eventuală candidatură la Primăria Sebeș.

„Nu-l primim la noi, din partea USL este candidat pentru Primăria Sebeş, Alexandru Dăncilă. Se vede că la Sebeş, Hava i-a tras <preşul>  lui Dumitrel. Mugurel ar fi putut aduce voturi de la Sebeş, pentru Consiliul Judeţean, acum nu mai primesc mai mult de 10%”, a declarat vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman.

La conferinţa de presă de săptămâna trecută, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu declara că actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă este cel mai potrivit pentru funcţia din primărie de la Sebeş, având în vedere că este preferat de cetăţeni. Citeşte aici mai multe declaraţii.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=77427avatar Publicat de pe 27 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Mugurel Sârbu nu este dorit de partidele din USL. Vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman: „Nu-l primim la noi””

  1. ce limbaj de maidan are individul!

  2. Daca l-ati primit pe primarul ****** din Spring de ce nu-l primiti pe domnul Mugurel Sirbu ? Cu cel din Spring nu va e rusine dar va e rusine cu primarul Sebesului. Faceti-va un consult psihiatric !

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei