|

Mircea Hava confirmă candidatura lui Dorin Nistor la Primăria Sebeş: „Deja am hotărât că el va fi”

Primarul Mircea Hava a confirmat candidatura directorului OIR POSDRU Centru, Dorin Nistor, la Primăria Sebeş. Acesta a explicat că alegerea candidatului se va realiza în urma unui sondaj în rândul cetăţenilor, dar că Nistor are toată susţinerea PDL Alba.

„Sondăm pentru a vedea care este dorinţa cetăţenilor, pentru că asta dorim să aflăm, iar la sondaj se va da drumul cât mai repede. Vor intra în sondaj cei care ştim că o să candideze, de la noi sigur Dorin Nistor şi de la ei o să vedem cine candidează. La Sebeş cine candidează hotărăşte organizaţia locală şi deja au hotărât că va fi domnul Nistor, vom merge cu el”, a declarat Mircea Hava.

Mircea Hava a explicat că pe lista candidaţilor  la Primăria Sebeş nu se regăseşte şi deputatul Clement Negruţ, contrar a tot ceea ce s-a vehiculat în ultima perioadă, iar motivul ar fi acela că Negruţ nu îşi doreşte acest lucru: „Domnul Clement Negruţ are altceva de făcut şi niciodată nu a dorit. Într-o chestiune de genul ăsta trebuie să înţelegeţi că trebuie să vrei tu prima dată, tu, ca om ,să vrei să candidezi sau să vrei să faci ceva”.

Vezi declaraţiile primarului Mircea Hava:

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=81041avatar Publicat de pe 13 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Mircea Hava confirmă candidatura lui Dorin Nistor la Primăria Sebeş: „Deja am hotărât că el va fi””

  1. Este o decizie logica si normala, deoarece Dorin Nistor va castiga alegerile !!!

  2. mai mult de 10% la alegeri asta nu ia. Cum nu vrea Negrut sa candideze? vezi testul de sinceritate. Halal sinceritate domnule primar!

  3. ..daca voi nu ma vreti ,eu va vreau !!!…imi las familia,sotia, copii si ma mut l;a sebes ..pe stefan cel mare…voi fi sluga pt havele., elis,. nike, …

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei