|

UPDATE: Minor accidentat de o maşină, în Petreşti. Copilul a fost transportat la spital

Un copil a ajuns la spital, luni seara, după ce a fost lovit de o maşină, în localitatea Petreşti. Accidentul s-a petrecut pe strada Energiei.

Minorul în vârstă de aproximativ 3 ani a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Sebeş. Din primele informaţii, acesta a fost acroşat de autoturism în timp ce încerca să treacă strada, fiind lăsat nesupravegheat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 11.06.2011, ora 19.44 , Poliţia Municipiului Sebeş, a fost sesizată prin SNAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Energiei din localitatea Petreşti, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, deplasată la faţa locului, a constatat că un minor în vârstă de 3 ani, din Petreşti, fiind nesupravegheat, s-a angajat in traversarea străzii, prin loc nemarcat, fiind surprins de un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul din Sebeş cu traumatism cranio facial contuzii şi plăgi, de unde a fost transferat la  Spitalul Judeţean Alba, rămânând internat pentru investigaţii.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=95793avatar Publicat de pe 11 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei