|

E-ON întrerupe alimentarea cu gaz în Lancrăm și cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, din cauza unor lucrări la rețele

Alimentarea cu gaze a cartierului Mihail Kogălniceanu din Sebeș, dar și a localității Lancrăm va fi sistată, miercuri, 7 noiembrie, din cauza unor lucrări efectuate de E.ON Gaz la sistemul de distribuție. Întreruperile sunt programate cu începere de la ora 9.00, iar alimentarea va fi reluată în jurul orei 15.00.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de miercuri, 7 noiembrie a.c., începând cu ora 9.00, în întreg cartierul M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi în toată localitatea Lancrăm.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 15.00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133660avatar Publicat de pe 5 Noi 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “E-ON întrerupe alimentarea cu gaz în Lancrăm și cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, din cauza unor lucrări la rețele”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei