|

Micuța artistă de doar 7 ani, Miruna Jurcă, își vernisează prima expoziție, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sebeș

O foarte tânără artistă plastică din Sebeș, Miruna Jurca, își vernisează prima expoziție de pictură, miercuri, 24 aprilie, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sebeș. Miruna are șapte ani și este elevă în clasa I, la secția germană.

Expoziția Mirunei este compusă din 17 tablouri, dintre care 8 în ulei pe pânză și 7 icoane pe stică și 2 desene. Lucrările vor fi expuse pe șevalete, în aer liber. De 2 ani, micuța artistă este membră a atelierului de pictură Isabelle Art și este cunoscută și din emisiuni radio, la care a participat în direct.

După vernisajul expoziției, va avea loc un spectacol de muzică și dansuri, susținut de copii talentați din Sebeș.

La eveniment și-au anunțat participarea primarul din Sebeș, Alexandru Dăncilă, directoarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Mioara Pop, directoarea Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Daniela Floroian, președintele Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei, Dori Susan, managerul Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei, Monica Chindriș. De asemenea, sunt invitați toți iubitorii de artă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134984avatar Publicat de pe 23 Apr 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Micuța artistă de doar 7 ani, Miruna Jurcă, își vernisează prima expoziție, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sebeș”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei