|

UPDATE: Maşină lovită pe DJ 106, la Sebeş, de o autoutilitară de pe şantierul autostrăzii Orăştie – Sibiu. O persoană a fost rănită

Un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară de pe şantierul autostrăzii Orăştie – Sibiu s-a petrecut luni după-masa, pe DJ 106, între Sebeş şi localitatea Daia. O persoană a fost rănită în urma impactului dintre autotutilitară şi un autoturism. Circulaţia rutieră a fost blocată pe timpul desfăşurării cercetărilor la faţa locului.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. Şoferul autoutilitarei nu ar fi lăsat să treacă, la ieşirea de pe un drum secundar, autoturismul ce circula dinspre Daia pe Sebeş.

O persoană aflată în autoturism a fost transportată la spitalul din Sebeş, pentru că acuza dureri în zona pieptului.

Autoutilitara era condusă de M.A. (37 de ani), din judeţul Teleorman, iar în autoturismul Dacia Logan se afla la volan S.D. (23 de ani) din Ighiu şi în dreapta R.A.L. (24 de ani) din Alba Iulia. Pasagerul din Logan a suferit un politraumatism şi a fost transportat la spitalul din Sebeş.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.30, pe DJ 106 K, M.A. (37 ani), din Teleorman,  în timp ce a condus o autoutilitară, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” la pătrunderea de pe un drum secundar, pe DJ 106 K şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de S.D. (23 ani) din Ighiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului R.A.L. (24 ani) din Alba Iulia, pasager în autoturismul condus de S.D., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.”

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135552avatar Publicat de pe 1 Iul 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei