|

MARȚI: Ședință la Consiliul Local Sebeș. Donații de bărci de agrement, modernizări de străzi, cotizație pentru „Handbal Club”. Alte proiecte

primaria SebesConsilierii locali din Sebeş se reunesc marţi, 29 septembrie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 27 de proiecte pe ordinea de zi şi 25 de informări de la firme, instituţii, asociaţii şi locuitori. Vor avea de aprobat propuneri privind acceptarea unei donaţii ce constă în 10 bărci de agrement ce vor fi folosite pe lacul din Parcul Tineretului, documentaţia DALI pentru modernizare străzi în Sebeş, Lancrăm şi Petreşti, aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a deşeurilor metalice (fier vechi nesortat), rezultate din demolarea staţiei de epurare Lancrăm, majorarea nivelului cotizaţiei pentru anul 2015 cu suma de 300.000 de lei în cadrul Asociaţiei “Handbal Club Alba – Sebeş, desemnarea reprezentanţilor CL Sebeş în consiliile de administraţie ale şcolilor şi premii pentru veteranii de război.

Proiectul ordinii de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului din partrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în patrimonial Municipiului Sebeş a microbuzului şcolar marca Opel Movano (va fi utilizat de şcoli, la cerere).

2.Proiect de hotărâre privind acceptarea sponsorizării din partea Fundaţiei Kronospan – 10 bărci de agrement – pentru a fi utilizate pe lacul din Parcul Tineretului, Municipiul Sebeş (valoare donaţie, 19.840 lei)

3.Proiect de hotărâre privind majorarea fondului de rezervă bugetară cu suma de 1.962,06 mii lei şi utilizarea din acesta a sumei de 1.979 mii lei (unele investiţii nu se mai pot realiza, astfel că banii vor fi folosiţi pentru brazi de Crăciun, calculatoare, cadouri pentru acţiuni sociale, utilităţi la spital, cheltuieli pentru servicii religioase, investiţii locuinţe)

4.Proiect de hotărâre privind însuşirea rapoartelor de evaluare a mijloacelor “Teren extindere spaţiu comercial str. Mi.Kogălniceanu Bl. 162, ap. 7, nr. Inv. 80768.05” şi “Teren str. Progresului nr. 14”, nr. inv. 81393.

5.Proiect de hotărâre privind însuşirea valorilor de inventar ale terenurilor ocupate de vegetaţie forestieră.

6.Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire de nume pentru unele străzi nou create în Sebeş.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini pentru proiectarea obiectivului de investiţii “Modernizare străzi municipiul Sebeş: Crişan – Sebeş, Uliţa de Mijloc şi Uliţa de Sus – Lancrăm, Mihaie Eminescu – Petreşti – faza DALI”.

8.Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor aferente realizării obiectivului “clădire vestiare teren fotbal Răhău”.

9.Proiect de hotărâre privind încheierea actelor adiţionale la contractele de mandat ale membrilor Consiliului de Administraţie al Ocolului Silvic Sebeş RA.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă, a unui teren în suprafaţă de 4 mp, situat administrativ în Sebeş, la intersecţia străzii Dorin Pavel cu strada Lucian Blaga, cu destinaţie amplasare panou publicitar.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a deşeurilor metalice (fier vechi nesortat), rezultate din demolarea staţiei de epurare Lancrăm, aflate depozitate la sediul SPAP din Sebeş, str. Viilor nr. 28.

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea de către Consiliul Local al Municipiului Sebeş a majorării nivelului cotizaţiei Municipiului Sebeş pentru anul 2015 cu suma de 300.000 de lei în cadrul Asociaţiei “Handbal Club Alba – Sebeş”.

13.Proiect de hotărâre privind încheierea unui act adiţional la contractul de închiriere nr. 140/1.08.2005.

14.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor CL Sebeş în Consiliile de Administraţie ale şcolilor din învăţământul preuniversitar.

15.Proiect de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a cantităţii de 20 mc lemn de foc pentru Şcoala Gimnazială nr. 2 Sebeş, respectiv Şcoala Gimnazială Răhău.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru chiraşii din blocul ANL 12 AB – cartier Valea Frumoasei.

17.Proiect de hotărâre privind darea în administrare a traseului de drum ce deserveşte zona Dealul Pripocului şi parcela Lunca Sebeş, către SPAP.

18.Proiect de hotărâre privind modificarea HCL 96/26.05.2015 privind acordarea unor premii veteranilor de război şi văduvelor veteranilor de zărboi, cu ocazia “Anului veteranilor de război” şi a “Zilei veteranilor de război”.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea de principiu a schimbului unor loturi de teren situate în zona Sirinii Lancrămului, între Municipiul Sebeş şi Macarie Vasile.

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă a unui spaţiu de 6 mp pentru comercializare produse alimentare şi nealimentare situat în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 2 Sebeş.

21.Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 HCL 156/21.07.2015 de atribuire a unor parcele de teren “loc de casă” situate în Lancrăm.

22.Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosinţă gratuită ce a fost acordat unor tineri în baza Legii 15/2003 pentru construirea unei locuinţe.

23.Proiect de hotărâre privind vânzarea spaţiului comercial din Sebeş, str. Mihai Viteazul nr. 3, nr. Cad 79719-C1-U1.

24.Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate a primarului.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice pe anul 2016.

26.Proiect de hotărâre privind încheierea unui act adiţional la contractul de închiriere nr. 143/1.08.2005.

27.Proiect de hotărâre privind modificare art. 2 HCL 125/2015, referitoare la aprobarea parcelării pe apartamento a imobilului CF nr. 75065 Sebeş, nr. Top 1603/2 curţi-construcţii suprafaţă 122 mp, nr. Top. 1602/2 arabil suptrafaţă 513 mp, Sebeş, str. Lucian Blaga 43.

Informări:

– de la architect-lef Virgil Olteanu, Spitalul Municipal Sebeş, Liceul cu program Sportiv Sebeş, Serviciul Investiţii – Compartiment Achiziţii, Stahbau Low SRL, Colegiul Naţional “Lucian Blaga” Sebeş, Clubul Rotary Sebeş, Greendays SRL (compania de salubritate verifică dacă se impune scumpirea tarifelor, după ce taxa de depozitare a gunoiului de la Cristian s-a majorat), Comisia Tehnică de Urbanism, Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu nevoi Speciale “Trebuie” Sebeş, Ecostar Grup SRL, Ciserom SRL (program de transport autobuze), Televiziunea IBS (vrea să transmită live şedinţele de CL)

– adrese de la locuitorii de pe strada Călăraşi (reclamă traficul greu din zonă), de pe strada

Mioriţa (reclamă lucrări la carosabil, canalizare), din cartierul nou de blocuri situat în Sebeş şi Petreşti (reclamă traficul greu din zonă).

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139387avatar Publicat de pe 24 Sep 2015. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “MARȚI: Ședință la Consiliul Local Sebeș. Donații de bărci de agrement, modernizări de străzi, cotizație pentru „Handbal Club”. Alte proiecte”

  1. de strazile Florilor-Canepisti sa uitat su ele nu fac parte din municipiul Sebes…dela voi ne putem astepta la ori ce ca voi doar promisiuni faceti

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei