|

Începe etapa a doua a înscrierilor în clasa I şi pregătitoare. Vezi câte locuri au rămas la şcolile „VIP” din judeţ

Marţi, 20 martie 2012, începe etapa a doua a înscrierilor copiilor în clasa I şi pregătitoare, în care pot fi cuprinşi copii care nu aparţin circumscripţiei unităţii de învăţământ. Şcolile au afişat numărul de locuri libere, programul şi criteriile de înscriere. Vă prezentăm situaţia şcolilor „VIP” din judeţul Alba.

La Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, până vineri au fost înmatriculaţi 146 de copii pentru clasa I şi 65 de copii pentru clasa pregătitoare. Au mai rămas 4 locuri libere pentru clasa I şi 10 locuri libere la clasa pregătitoare. Înscrierile se pot face între orele 10.00 şi 16.00.

La Şcoala Generală ” Avram Iancu” din Alba Iulia au fost înscrişi 65 de copii pentru clasa I şi 36 de copii pentru clasa pregătitoare. Au mai rămas 10 locuri libere pentru clasa I şi 14 pentru clasa pregătitoare. Înscrierile se pot face între orele 10.00 şi 15.00.

La Şcoala Generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, la sfârşitul etapei I a înscrierilor erau înmatriculaţi 66 de copii pentru clasa I şi 35 pentru clasa pregătitoare. Au mai rămas 9 locuri libere pentru clasa I (dintre care 2 copii din circumscripţia şcolară, neprezentaţi în etapa I) şi 15 locuri libere pentru clasa pregătitoare. Înscrierile se fac după următorul program: luni, miercuri şi vineri între orele 10.00 şi 13.00; marţi şi joi, între orele 13.00 şi 17.00.

La Şcoala Generală nr. 2 din Sebeş, până vineri au fost înscrişi 81 de copii pentru clasa I şi 65 pentru clasa pregătitoare. Au mai rămas 19 locuri libere pentru clasa I şi 10 locuri pentru clasa pregătitoare. Înscrierile se fac între orele 12.00 şi 15.00.

Pentru înscrieri, părinţii trebuie să prezinte următoarele documente: cerere tip de înscriere, original şi copie a actului de identitate a părintelui şi a certificatului de naştere al copilului, rezultatul evaluării psihosomatice (unde este cazul), adeverinţa de la grădiniţă cu confirmarea participării copilului în grupa mare, pregătitoare în anul 2011-2012 pentru copiii de clasa I şi acte doveditoare pentru criteriile de departajare.

Vedeţi aici mai multe detalii despre calendarul înscrierilor în clasa I şi pregătitoare.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=82216avatar Publicat de pe 20 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei