|

Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Regulament pentru cereri de locuinţe, finanţări nerambursabile şi amenajări în centrul istoric

primaria sebesConsilierii locali din Sebeş se reunesc luni, 30 iunie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară cu 17 proiecte pe ordinea de zi. Vor vota aprobarea regulamentului pentru soluţionarea cererilor de locuinţe, acordarea de finanţări nerambursabile pentru proiecte privind atragerea copiilor spre fotbal, eveniment la 135 de ani de existenţă a Fanfarei Petreşti şi editarea unei reviste bilingve, dar şi darea în folosinţă gratuită a Bazei Sportive Municipale Sebeş în favoarea Asociaţiei „Clubul Sportiv Şureanu 1945 Sebeş pe o perioadă determinată şi amenajarea unui teren pentru acces la Turnul Studentului din centrul istoric.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea punerii la dispoziţia comisiei de aplicare a legii 10/2001 Sebeş a unei suprafeţe de teren situate administrativ în Sebeş, Lancrăm, zona Sirinii Lancrămului, judeţul Alba, în vederea acordării acesteia în compensare.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă a cabinetului medical în suprafaţă totală de 54,57 mp din incinta Centrului medical situat administrativ în Sebeş, strada Mihai Viteazul nr. 28, imobil aflat în proprietatea privată a Municipiului Sebeş, cu destinaţia desfăşurării activităţii medicale.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei contractului de închiriere nr. 89/19196/2009 – locatar Orange Romania SA.

4. Proiect de hotărâre privind completarea art. 1 din HCL nr. 92/2006, referitor la stabilirea taxelor pentru activităţile desfăşurate în Cimitirul Municipal Sebeş.

5. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei la domeniul privat al Municipiului Sebeş a terenului înscris în CF nr. 79938, top 1748/15/1/1/1/1/1/2/1/2/1/2/1 situat în cartierul Aleea Parc şi aprobarea vânzării acestuia.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi repartizarea în chirie a locuinţelor.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială Sebeş.

8. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 256/30.07.2009 cu caracteristicile aferente Centralei Termice Lucian Blaga.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeş.

10. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a mijlocului fix „DC 2565 – str. Livezii Petreşti” în suprafaţă de 1.400 mp şi darea în administrarea către SPAP a acestuia.

11. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al Municipiului Sebeş a sumei de 6.165 lei sub formă de finanţare nerambursabilă pentru proiectul „Atragerea copiilor şi tinerilor în activităţi de practicare a fotbalului pentru sănătate şi recreere” depus de către Asociaţia „FC Viitorul Răhău”.

12. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al Municipiului Sebeş a sumei de 17.060 lei sub formă de finanţare nerambursabilă pentru Proiectul „Fanfara din Petreşti – 135 de ani de existenţă”, depus de către Asociaţia „Fanfara Petreşti”.

13. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al Municipiului Sebeş a sumei de 13.770 lei sub formă de finanţare nerambursabilă pentru Proiectul „Revista bilingvă <Der Unterwald>”, depus de către Asociaţia „Evelyne”.

14. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.

15. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului, a imobilului „teren str. Peneş Curcanul”, în suprafaţă de 200 mp şi amenajarea zonei de acces la Turnul Studentului (terenul va fi folosit pentru amenajarea de către SPAP ca zonă de acces la Turnul Octogonal, pentru montarea de mobilier urban în corelare cu prevederile PUZ centrul istoric Sebeş şi se vor reface împrejmuirile terenurilor vecine pe strada Traian 4C)

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş.

17. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a Bazei Sportive Municipale Sebeş în favoarea Asociaţiei „Clubul Sportiv Şureanu 1945 Sebeş” pentru o perioadă determinată (pentru sezonul competiţional 2014-2015, zilnic, între orele 17.00-19.00, dar şi în alte intervaluri orare stabilite ulterior de comun acord cu SPAP; clubul sportiv cere folosinţă gratuită pentru două terenuri de fotbal şi clădire administrativă, pentru că are intenţia de a se înscrie în Liga a V-a)

Informări:

– Mercurean Nicolae Abel, Sebeş, str. Valea Frumoasei.

– Asociaţia Handbal Club Voinţa Savini Due Sebeş.

– Asociaţia Femeilor Alba

– Oneţiu Angela, Sebeş, strada Aurel Vlaicu

– Poliţia Municipiului Sebeş

– Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului
– Alpin Lux SRL

– Parpanghel SRL

– Raport privind situaţia locuinţelor închiriate aflate în administrarea Municipiului Sebeş

– Macarie Vasile, Alba Iulia, str. Dr. Aurel Vlad

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138453avatar Publicat de pe 26 Iun 2014. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Regulament pentru cereri de locuinţe, finanţări nerambursabile şi amenajări în centrul istoric”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei