|

Locuitorii de pe o stradă din Petreşti au rămas trei ore fără curent, din cauza unui incendiu la un transformator

cablu internet telefon stalpÎn urma unui incendiu izbucnit la un transformator electric în  Petrești, iluminatul public și o parte din casele din localitate au rămas fără curent, vineri, pentru mai bine de trei ore. Potrivit noului director al Electrica SDEE, Bogdan Medrea, problema a fost remediată şi s-a reluat alimentarea cu energie electrică.

Din informațiile oferite de ISU Alba, incendiul a pornit din cauza unui cuib de păsări ce s-a aprins după ce transformatorul s-a supraîncălzit. Flăcările au fost stinse în cel mai scurt timp de pompieri, dar în urma incendiului o bornă a ars și s-a pierdut ulei.

De asemenea, a mai fost nevoie schimbarea unei siguranțe. Lucrătorii Electrica au remediat problema în trei ore şi alimentarea cu energie electrică a fost reluată.

În acest weekend, o echipă de la Electrica va fi în permanenţă la Şureanu, pentru a asigura buna desfăşurare a Serbărilor  Zăpezii.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137783avatar Publicat de pe 7 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei