|

Locuitori din Sebeş, amendaţi de jandarmi din cauza consumului de alcool. Un tânăr a sunat la 112 să afle adresa unui bar

Trei persoane au fost sancţionate de jandarmii din Sebeş, în acest week-end, după ce au dat dovadă ce comportament neadecvat, sub influenţa băuturilor alcoolice. Un tânăr a apelat numărul unic de urgenţe 112 pentru a afla adresa unui bar.

Sâmbătă, Sandra M. (40 de ani), din Sebeş, a consumat excesiv alcool, după care s-a deplasat, în jurul orei 18.00, în centrul oraşului. Ajunsă acolo, i-a înjurat pe trecători, iar pe cei care, indignaţi, i-au atras atenţia să înceteze, i-a şi ameninţat cu acte de violenţă. Incidentul a fost observat de jandarmul care asigură protecţia instituţională a Trezoreriei Sebeş. Acesta a intervenit şi a pus capăt violenţelor verbale. Pentru fapta săvârşită, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Tot sâmbătă, Dumitru H. (22 de ani), din Sebeş a solicitat intervenţia forţelor de ordine, motivând că era ameninţat cu bătaia de un grup de tineri. Incidentul a fost semnalat pe strada Mircea cel Mare, iar în ajutorul solicitantului s-a deplasat în regim de urgenţă un echipaj de jandarmerie. La faţa locului s-a constatat că, aflat în avansată stare de ebrietate, bărbatul apelase abuziv numărul 112 pentru că vroia să afle noua adresă a unui bar ce funcţiona în trecut în incinta unei clădiri aflate pe strada respectivă. Jandarmii i-au explicat care sunt situaţiile în care se poate apela numărul 112, iar la final l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

Duminică, un echipaj de jandarmerie a intervenit în cartierul Mihail Kogălniceanu, pentru că zgomotele care răzbăteau dincolo de pereţii unui imobil deranjau locuitorii din zonă. La faţa locului, jandarmii au constatat că Petre E. (22 de ani), aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a folosit aparatura muzicală la intensitate foarte mare, provocând indignarea locatarilor din imediata vecinătate şi intrând în conflict cu aceştia. Jandarmii i-au explicat bărbatului care sunt consecinţele faptei sale şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133780avatar Publicat de pe 19 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Locuitori din Sebeş, amendaţi de jandarmi din cauza consumului de alcool. Un tânăr a sunat la 112 să afle adresa unui bar”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei