|

Licitaţia pentru semnalizarea drumurilor din judeţul Alba, adjudecată de o firmă din Prahova. CJ plăteşte peste 600.000 de lei

Consiliul Judeţean Alba a plătit peste 600.000 de lei pentru parapeţi metalici şi indicatoare de circulaţie pe drumurile din judeţul Alba. Întreținerea și montarea  acestora este realizată de o firmă din Prahova, care a câştigat licitaţia, pentru al doilea an consecutiv. 

SC „Industrie Mică” Prahova a câştigat şi anul acesta licitaţia privind executarea, montarea şi menţinerea indicatoarelor de circulaţie de pe raza judeţului Alba. Organizată de Consiliul Judeţean Alba, licitaţia a avut loc în luna iunie, iar pentru executarea lucrărilor a fost plătită suma de 326.809,77 de lei (fără TVA). Anul trecut, firma a primit suma de 172.890,86 de lei pentru acelaşi tip de lucrări, care s-au desfăşurat pe 22 de drumuri judeţene.

În luna martie a avut loc şi licitaţia pentru procurarea, montarea şi întreţinerea parapeţilor metalici de pe drumurile judeţului Alba. Singura firmă participantă și bineînțeles declarată câștigătoare a fost tot SC „Industrie Mică” Prahova. Valoarea lucrărilor ce vor trebui achitate de Consiliul Judeţean Alba este de 355.589,33 de lei (fără TVA).

La data de 18 iulie, firma a finalizat prima parte a lucrărilor de acest gen. Drumurile vizate au fost DJ107i, pe distanţa dintre cabana Sloboda şi Aiudul de Sus, DJ 762 între Mihoieşti şi Vidra, drumul care duce spre Muntele Găina. Lucrările vor fi terminate  în luna decembrie.

„În plus, anul acesta ne ocupăm şi de achiziţionarea, amplasarea şi recondiţionarea parapetelor amplasate pe drumurile din judeţ”, a declarat directorul general al societăţii, Ioan Matreş.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=104013avatar Publicat de pe 18 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei