|

La sfârşitul lunii decembrie, împreună cu alte persoane a furat dintr-o locuinţă bunuri de 8.000 lei. Tânăr din Sebeş, REŢINUT de poliţişti

catuseUn tânăr de 20 de ani din Sebeş, autorul unui furt comis la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut a fost reţinut de poliţişti. Împreună cu alte persoane a intrat prin efracţie într-o locuinţă din Sebeş de unde a furat o sumă de bani şi un televizor.

Luni, poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de G.L.R., de 20 de ani, din Sebeş. Tânărul este bănuit de comiterea unui furt din locuință, faptă prin care a cauzat un prejudiciu ce a fost evaluat la 8.000 de lei.

Se pare că în noaptea de 29/30.12.2013, tânărul, împreună cu alte persoane, a pătruns prin efracţie într-o locuinţă din municipiul Sebeş şi au sustras o sumă de bani precum şi un televizor.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Marţi, G.L.R., este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138622avatar Publicat de pe 23 Sep 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei