|

La Sebeş, lucrări nocturne de reparaţie a covorului asfaltic. Zona vizată, strada Lucian Blaga

În seara zilei de miercuri, 10 octombrie, conducătorii auto din Sebeş, precum şi cei aflaţi în tranzit, au fost nevoiţi să circule cu o viteză redusă, mai mică decât de obicei, pe strada Lucian Blaga. Motivul, reparaţiile pe care administraţia locală le realizează la nivelul covorului asfaltic.

Dacă la sfârşitul săptămânii trecute frezele au intrat pe strada Mihail Kogălniceanu, iată că acum a venit rândul unui alt tronson stradal extrem de circulat, respectiv strada Lucian Blaga. Lucrările de reparaţie au fost demarate odată cu lăsarea serii, avându-se în vedere faptul că pe timp de zi, Sebeşul este supraaglomerat.

Astfel, pentru a se evita blocajele în trafic, şi implicit nervii conducătorilor auto, responsabilii de lucrare, respectiv Hidroconstrucţia S.A., în colaborare cu Poliţia Locală a municipiului, au “purces” la îndepărtarea denivelărilor asfaltice în jurul orei 18. Se pare că soluţia găsită, cel puţin  sub aspectul intervalelor orare, a fost una inspirată, circulaţia auto desfăşurându-se normal, în accepţiunea traficului zilnic cu care se confruntă Sebeş.

În cursul nopţii, porţiunea de carosabil cuprinsă între ieşirea de pe strada Traian şi trecerea la nivel cu calea ferată, în direcţia de mers Sibiu, a fost acoperită cu un strat nou de covor asfaltic, lucrările de reparaţie finalizându-se în jurul orei 7, ale acestei zile.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132810avatar Publicat de pe 11 Oct 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei